Sponsors

Muziekvereniging Excelsior steunt behalve op contributie ook voor een belangrijk deel op giften en donaties. Ook u kunt de initiatieven van Excelsior steunen.

Wat zijn sponsors?
De sponsors van Muziekvereniging Excelsior bestaan overwegend uit bedrijven, personen uit het bedrijfsleven of vermogende particulieren. Zij dragen Excelsior een warm hart toe en sponseren overwegend via de financiƫle weg, in enkele gevallen is sponsoring in natura ook mogelijk. Door deze groep is het voor Excelsior mogelijk om het instrumentarium en kleding op peil te houden.

Hoe blijft u op de hoogte?
Jaarlijks houdt Excelsior voor haar sponsors een sponsorreceptie. Hier ontmoet u elkaar en wordt u bijgepraat over de vorderingen van Muziekvereniging Excelsior. Tevens is dit een mooie gelegenheid om te netwerken. Uiteraard ontvangt voor ieder concert een uitnodiging. Ook kunt u altijd een Excelsior lid aanspreken tijdens onze concerten of via telefoon of email contact opnemen met een van de bestuursleden.

Hoe meld ik me aan als sponsor?
U kunt zich aanmelden als sponsor bij onze commissaris Gerrit de Graaf (0345-502767) of secretaris Nikki van Overbeek. Tevens is het mogelijk om u aan te melden via het contactformulier op onze website.

Hoe meld ik me af als sponsor?
Afmelden als sponsor doet u bij onze commissaris Gerrit de Graaf.

VriendenLoterij

Doe je weleens een aankoop via internet? Dan kan je onze muziekvereniging sponsoren!

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden