Muziekschool Step into Music

Onze muziekvereniging heeft een eigen muziekschool. Hier bieden wij les aan op klarinet, trompet, trombone, bariton, dwarsfluit, saxofoon, hoorn en slagwerk. De lessen worden, m.u.v. dwarsfluit, in het Zoetzand gegeven.
Er wordt wekelijks individueel les gegeven door professionele docenten die zijn opgeleid aan het conservatorium. Zowel aan kinderen als aan volwassenen. Iedere leerling krijgt 38 individuele muzieklessen van 20 minuten per schooljaar. 

Excelsior werkt met de volgende leraren:
Jonie Pijper: Klarinet en Saxofoon. Lesdag dinsdag van 17-19.30u. 
Gerard van Schaik: Trompet, Trombone, Bariton, Hoorn. Lesdag woensdag van 17-19u. 
Vincent Knaven: Slagwerk. Lesdag woensdag van 16-18u.
Iris van der Wardt: Dwarsfluit. Lesdag woensdag van 13-17u. Lessen worden in Culemborg gegeven. 

Zou je wel eens één of meerdere instrumenten uit willen proberen? Het is altijd mogelijk om een aantal proeflessen te volgen voordat je je definitief voor lessen aanmeldt. Vanuit Excelsior wordt lesmateriaal en een muziekinstrument verzorgd. 

Jeugdcultuurfonds
Muziekvereniging Excelsior werkt samen met het jeugdcultuurfonds van de gemeente Buren. Zij zorgen ervoor dat kinderen die graag aan cultuur willen doen, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, toch lessen kunnen gaan volgen. Het jeugdcultuurfonds betaald de kosten en vergoeden eventueel benodigde materialen tot een maximum van € 425,- per kind per jaar. Kinderen tot en met 17 jaar, waarvan de ouders weinig geld hebben, komen in aanmerking voor deze subisidie. Denk hierbij aan gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder 120% van het sociaal minimum. Alle kinderen uit het gezin komen in aanmerking. 


Heb je vragen over het volgen van muzieklessen? Neem dan contact op met Nikki van Overbeek.
06-31795189 of info@excelsior-beusichem.nl 

VriendenLoterij

Doe je weleens een aankoop via internet? Dan kan je onze muziekvereniging sponsoren!

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden