Rabobank actie: Stem op ons!

Muziekles op school vinden wij héél belangrijk. Daarom hopen wij via de actie 'Een aandeel in de Betuwe' van de Rabobank een deel van het Blazersbende project te kunnen financieren. Stem op Excelsior zodat dit project ook in het schooljaar 2019-2020 weer kan worden ingezet in groep 5 van de PWA.
Breng van 1 t/m 30 April 2019 jouw stem uit op https://www.rabowestbetuweleden.nl/stemmen/een-aandeel-in-de-betuwe-2019.... Wij zijn te vinden onder de categorie cultureel als Muziekvereniging Excelsior Beusichem.

Over deze actie:
Rabobank West Betuwe stelt maar liefst € 150.000,- beschikbaar uit het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen. Hiervoor hebben wij als Muziekvereniging Excelsior Beusichem de Blazersbende gekozen. Hierbij krijgt groep 5 gedurende 12 weken muziekles op school, waarvan 8 weken op een echt muziekinstrument. Het project wordt afgesloten met een gezamenlijk concert van groep 5 met Excelsior. Voor dit project worden 12 weken lang docenten ingehuurd en voor ieder kind een instrument, waardoor veel geld benodigd is. Alleen met voldoende subsidies en sponsorgelden is dit project ieder jaar weer te organiseren.

Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe dit bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op een of twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt. Steun ons project en breng van 1 t/m 30 April 2019 jouw stem uit op https://www.rabowestbetuweleden.nl/stemmen/een-aandeel-in-de-betuwe-2019...

Het is het alleen mogelijk om te stemmen als je klant en lid bent van de Rabobank.

VriendenLoterij

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden