Opnieuw een Blazersklas voor volwassenen (18+)

Wist jij dat er steeds meer volwassenen zijn die muzieklessen volgen? Denk jij er ook al lang over na of dit een hobby voor jou is ? Voor iedereen die kennis wilt maken met een instrument organiseren wij dit najaar voor de 2e maal een Blazersklas voor volwassenen. De Blazersklas bestaat uit 6 lessen in een groep. Begin 2018 is voor het eerst deze Blazersklas georganiseerd en met veel enthousiasme door de deelnemers ontvangen. 

In de 1e les maak je kennis met alle instrumenten en kies je op welk instrument je voorkeur heeft. Instrumenten die wij binnen onze vereniging hebben zijn klarinet, dwarsfluit, saxofoon, trompet, bariton, trombone, hoorn en bas. Van de meeste instrumenten hebben wij meerdere exemplaren beschikbaar, als er veel animo voor een specifiek instrument is dan moeten we in overleg kijken of deze voldoende beschikbaar zijn. 
In de 2e les ontvang je je instrument en krijg je uitleg over je instrument. De 2e t/m 6e les speel je op dit instrument en neem je deze ook mee naar huis om te kunnen oefenen. 

De 6 lessen worden gegeven op donderdagavond van 20.30-21.30 in Beusichem op 4, 11 en 18 oktober en 1, 8 en 15 november. De locatie is de bovenverdieping van de Blusser in Beusichem. De lessen worden gegeven door Hans van Hees. Hans is van origine trompetdocent maar heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in groepsgewijs muziekonderwijs. Hans heeft bijvoorbeeld al 10x de Blazersbende op de Prins Willem Alexanderschool in Beusichem verzorgd, waarbij 40 kinderen uit groep 5 tegelijk muziekles krijgen. 

Meld je snel aan voor deze speciale Blazersklas, er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.
De kosten zijn 50 euro p.p. t/m 6 deelnemers, 40 euro p.p. bij 7-9 deelnemers en 25 euro p.p. bij 10-12 deelnemers. Vraag dus gerust nog iemand mee. 

Voor meer informatie over de Blazersklas of om je direct aan te melden neem je contact op met Judith Wieberdink.
info@excelsior-beusichem.nl of 06 24302710

VriendenLoterij

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden