Kennismakingsaanbod: 3 proefmuzieklessen voor 30 euro

Wellicht heb je er wel eens over nagedacht of lid worden van Excelsior en volgen van muzieklessen iets voor je is. In het voorjaar biedt Excelsior je de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een aantal proeflessen te volgen.

Goed muziekonderwijs is belangrijk, daarmee leg je een goede basis voor de rest van je ‘muzikale carrière’. Vanuit de vereniging willen wij dan ook les laten geven door mensen die daarvoor zijn opgeleid, daarom hebben wij onze eigen muziekschool Step into Music. Iedere leerling krijgt 38 individuele muzieklessen van 20 minuten per schooljaar. De lessen worden veelal gegeven in 't Zoetzand. Excelsior werkt met de volgende aan het conservatorium geschoolde leraren:
Nynke Post: Klarinet en saxofoon
Jurgen Nab: Trompet, Trombone, Bariton
Vincent Knaven: Slagwerk
Voor dwarsfluit, hobo en hoorn zijn er momenteel geen leerlingen. Indien hier interesse in is, wordt een leraar en locatie in overleg vastgesteld, veelal zal dit in Culemborg zijn.

Kennismakingsaanbod / proeflessen Muziekschool
Wil je kennis maken met de muziekschool van Excelsior? Of eens een instrument een paar weken uitproberen? Maak dan gebruik van ons speciale aanbod om een drietal proeflessen te volgen voor 30 euro. In alle gevallen wordt het lesmateriaal beschikbaar gesteld door Excelsior.

Proeflessen klarinet / saxofoon
Klarinet en saxofoonlessen worden gegeven door Nynke Post. Zij geeft les op de donderdagmiddag/-avond in ’t Zoetzand. Beschikbare lestijden zijn 15.10u, 15.30u, 18.50u.

Proeflessen trompet / bariton / trombone
Koperlessen worden gegeven door Jurgen Nab. Hij geeft les op de donderdagmiddag in ’t Zoetzand. Beschikbare lestijden zijn 15.20u en 15.40u.

Proeflessen slagwerk
Slagwerklessen worden gegeven door Vincent Knaven. Hij geeft les op de woensdagmiddag in ’t Zoetzand. Beschikbare lestijden zijn 16.20u, 16.40u en 18.00u.

Wil je je opgeven voor 3 proeflessen? Hiervoor kan je je inschrijven bij Judith Verbrugh via info@excelsior-beusichem.nl / 06 24302710
Ook als je interesse hebt in een ander instrument of op de beschikbare lestijden niet kunt kan je met haar overleggen wat de mogelijkheden zijn om toch gebruik te maken van dit aanbod.

VriendenLoterij

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden