Kaartverkoop gestart TV Tunes concert

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 maart geeft Muziekvereniging Excelsior haar jaarlijkse concerten. Dit jaar is het thema “De 25 mooiste TV tunes”.

Dorpshuis ’t Zoetzand te Beusichem zal speciaal voor deze concerten worden omgetoverd tot een heuse TV Studio. Uw presentatrice van deze avond is Marieke Immink. Zowel de opstaporkesten als de harmonie zullen u in de TV studio meenemen langs vele mooie en bekende TV hits. Zowel uit het verleden als van nu. Denk bijv. aan oude klassiekers als De Doornvogels, Dalles en North&South. Of aan Tv series en programma’s van nu zoals Ik hou van Holland en Sex and the city. Ook voor de kinderen komen genoeg bekende TV hits voorbij, zoals Kinderen voor Kinderen, The Flinstones en Pipi Langkous. De muziek wordt begeleidt door beelden van de TV series en een mooie lichtshow.

Kaarten zijn te koop bij De Graaf Bloemen en bij de leden van Excelsior. Deze zijn € 5,- in de voorverkoop en € 7,- aan de deur.

Het concert wordt gegeven in dorpshuis 't Zoetzand te Beusichem. De zaal is open om 19u, het concert begint om 19.30u. Het beloven twee mooie muzikale avonden te worden, dus wij hopen u te mogen verwelkomen bij deze concerten.

VriendenLoterij

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden