Herfstconcert & Pubquiz

Op zaterdag 12 oktober organiseert Muziekvereniging Excelsior haar jaarlijkse herfstconcert. Het Boso Wind Orchestra, de harmonie van Excelsior, zal een afwisselend programma ten gehore brengen. Van filmmuziek van de net in de bioscoop verschenen film The Lion King tot een swingende medley van The Beatles. Laat je verder verrassen door de andere muziek die deze avond op het programma staat. Het concert begint om 20.00 uur in Dorpshuis ‘t Zoetzand, de zaal is geopend vanaf 19.45 uur. De toegang is gratis.
Deze keer is het concert op de zaterdag avond, omdat er na afloop een gezellige pubquiz georganiseerd wordt. Heb jij zin om je algemene kennis te testen? Doe dan mee met de quiz. Er komen onderwerpen zoals sport en film & tv voorbij. En uiteraard is er ook een muziekronde. Deelname aan de quiz bedraagt €2,- p.p.

Teams voor de pubquiz worden ter plekke ingedeeld. Maar je kan natuurlijk ook van te voren een eigen team samenstellen. Meld dit team van minimaal 4 en maximaal 5 personen aan door een mail te sturen naar nikki_overbeek@live.nl.

VriendenLoterij

Interesse om lid te worden?

Bezoek een keer een repetitie, proef de sfeer en krijg meer informatie.
Iedere dinsdagavond ben je welkom in 't Zoetzand te Beusichem rond 19.45 of 21.15 uur.

Lees meer over lid worden